miercuri, 30 martie 2016

Cum am devenit buzzer


Trebuie sa recunosc ca am inceput cu stangul in privinta conceptului BUZZStore. Ratacind pe internet am dat peste link-ul de recomandare si inscriere in campanii de testare gratuita de produse si servicii de pe piata. Zis si facut! Au trecut aproximativ 2 ani de la inscriere dar rabdarea a fost rasplatita abia anul acesta fiind selectata pentru campania SECOM. Este foarte distractiv, benefic si constructiv sa faci parte din comunitatea BUZZStore, testezi, socializezi si esti informat cu noutati de pe piata.
De curand am fost selectata si pentru campania SILAN Soft&Oils si abia astept sa testez noul produs Silan, balsam de rufe din gama premium care contine uleiuri parfumate persistente datorita formulei sale de ingrijire a tesaturii.
Am primit kit-ul BUZZ Silan Soft&Oils si ma apuc de BUZZuit! Dupa cum se vede in poza, kit-ul contine un balsam Silan Soft&Oils Gold de 1.5L (pentru 50 de spalari), 10 mostre de balsam din acceeasi gama, brosuri informative, ghidul de buzz si un dragalas umeras cadou. Materialele promotionale si informative impreuna cu mostrele primite le impart cu familia, prietenii si colegii mei pentru a obtine calificative pentru produs. 

Pentru o prima impresie, pentru ca am reusit sa il testez, garantez ca  NU lasa urme pe hainele colorate sau inchise la culoare (mi s-a intamplat cu alte brand-uri de balsam, in general cu cele concentrate) iar parfumul este incantator.


3 sfaturi utile de la Silan:
  1. Cum sa elimini cutele de pe haine? te grabesti sa ajungi la birou si bluza/camasa are cute? Agata camasa pe un umeras. porneste uscatorul de par si priveste cum, cutele dispar usor.
  2. Cum sa te asiguri ca dulapul are un miros placut si proaspat? Inmoie un servetel de hartie in balsam Silan Soft&Oils, aseaza-l intr-un suport de sticla fara a-l acoperii,direct pe raftul dulapului.
  3. Cum sa cureti rapid pensulele cosmetice? Intr-un pahar cu apa adauga doua degete de Silan Soft&Oils, inmoaie pensulele, invarte-le bine in pahar si apoi sterge-le pe un prosop de hartie. Pune-le la uscat cu varful in sus.
Daca te-am facut curios/curioasa sau pur si simplu vrei sa participi la urmatoarele campanii BUZZStore trebuie doar sa completezi urmatorul chestionar si sa astepti selectia in campania care ti de potriveste!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...