luni, 22 februarie 2016

Pentru ceaineria de acasa - Arta Ceaiului

     Am inceput saptamana cu ceaiuri aromate de la Arta Ceaiului. Sunt placut impresionata de prezentarea produselor (impachetare individuala si banda de resigilare, detalii de preparare,ingrediente etc), modalitatea de expediere si rapiditate cat si de recomandarile de servire si nivelul de teina.
Teina - Alcaloid cristalizat, strălucitor, cu gust amărui, asemănător cu cafeina, extras din frunzele de ceai, folosit în medicină ca excitant al nervilor și al inimii sau pentru efectele sale diuretice; teina este o substanta energizanta care poate provoca neplaceri persoanelor cu afectiuni cardiace sau tensiune arteriala oscilanta; echivalent al cofeinei.


Personal, am decis sa incerc urmatoarele sortimele:
 -WINTER FAIRY TALE (Ingrediente: bucati de mere, hibiscus, trandafir, stafide, coaja de portocala , rooibos, nuci de Brazilia)
 - ROSE (Ingrediente: bucati de mar, coaja de macese, flori de hibiscus, soc, coaja de portocala,boboci de trandafir)
- PRETTY WOMAN (Ingrediente: Rooibos, frunze de zmeur, arome, boboci de trandafir, petale de bujori, trandafiri, margarete, capsuni, zmeura)
- DETOX TEA (urzica, flori de soc, frunze de zmeur, galbenele, frunze de mesteacan, albastrele)

Pe site gasim foarte multe sortimente de ceaiuri cu arome fructate, florare, specialitati de cafea si ciocolata calda cat si accesorii, cani, ceainice, cutiute metalice ce pot fi cadouri inspirate pentru persoanele dragi. Preturile produselor sunt accesibile, taxa de expediere de 9,5 lei iar  pentru comenzi mai mari de 99 lei livrarea este gratuita. In plus au si un program de fidelitate dragut.

Cu drag,
              B.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...