joi, 10 noiembrie 2016

Black Friday la Baby Boom


In acest weekend la RomExpo se desfasoara ultima editie din 2016 a targului destinat copiilor si viitorilor parinti,  Baby Boom Show . Suntem asteptati cu seminarii, momente artistice, workshop-uri, discount-uri, promotii si tombole.
Intrarea se face pe baza de invitatie (GRATUIT) http://www.babyboomshow.ro/vizitatori/descarca-invitatia-online.html  si pe baza de bilet (cost 10lei/persoana). De la carucioare multifunctionale, mobilier, scaune auto, imbracaminte si accesorii pentru gravidute si bebelusi, bancile de celule stem si clinici private se vor intrece in ofertare la pachete de nastere respectiv recoltare si stocare celule.
Va recomand din proprie experienta ca am beneficiat de serviciile unui astfel de contract, semnat cu cel putin 6 luni inainte de termenul nasterii la un targ asemanator acestuia. Lasand totul in grija lor, te poti bucura din plin de ''moment'' si de bebe. Pe langa serviciile medicale (de invidiat!) si alimentatie adecvata, am primit consiliere psihologica, curs de igiena si alaptare a bebelusului, sfaturi practice si utile pentru mine si cel mic. In acelasi pachet de nastere am optat pentru recoltarea si stocarea de celule stem, tipul de cazare (multi, single, VIP- daca e cazul :)), analize specifice si vaccinare.
Cel mai important este faptul ca ne-am simtit in siguranta, intr-un mediu curat, steril, cu asistenta la cerere si doctori de exceptie (Multumim d-nei doctor Alina Datcu!!! ). As putea vorbi fara oprire despre aceasta experienta, pentru ca este cel mai frumos lucru de pe pamant sa stii ca dai nastere unui suflet si ca incerci orice iti sta in putere sa ii oferi siguranta si confort.
Contractul este personalizat, functie de nevoile si cerintele tale, iar costul (crede-ma!) este mult mai mic decat daca ai contracta personal cu aceeasi clinica.
Daca esti viitoare mamica sau te pregatesti iti recomand sa mergi la un astfel de targ sa aduni informatii si sa alegi ce este mai bun pentru tine si familia ta.
Revin dupa targ cu noutati! XoXo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...