vineri, 30 septembrie 2016

Noi provocari

BUZZStore lanseaza noi provocari impreuna cu Gourmet de Strut si Litomove.Daca vrei sa faci parte din echipa de testare a carnii de strut te poti inscrie aiciCaracteristicile si versatilitatea carnii de strut o transforma in alegerea ideala pentru oricine doreste sa prepare o masa usoara, bogata din punct de vedere nutritiv si, in acelasi timp, gustoasa.Consumul de carne de struţ contribuie la un stil de viaţă sănătos, fără a face compromisuri la capitolul gust. Faptul că este o carne cu conţinut scăzut de colagen, o face foarte uşor digerabilă, iar valorile sale nutriţionale o recomandă pentru: diabetici, hipertensivi, anemici, copii, femeiînsarcinate, dar şi celor care doresc săpiardă în greutate. Fermele Gourmet de Struţ sunt răspandite în toată ţara şi le asigurăstruţilor cele mai bune condiţii de reproducere, hrană excelentă din punct de vedere calitativ, care contribuie la creşterea armonioasă a păsărilor şi duce la o carne cu gust extraordinar, cu termen de valabilitate extins, ca alternativă sănătoasă pentru celelalte tipuri de carne roşie.
Mai multe detalii despre beneficiile carnii de strut, retete culinare si provenienta le gasiti si pe site-ul www.struti.ro .


Despre campania Litomove va pot spune ca este destinata seniorilor sau celor care sufera de dureri articulare si reumatice. Este singurul supliment alimentar care contine Rosenoids®, un complex unic cu componente bioactive naturale, provenite din pulberea de macese (Rosa canina).
Are o dubla actiune asupra articulatiilor: atenueaza durerile si imbunatateste flexibilitatea, oprind distrugerea celulelor cartilajelor, cu eficacitate dovedita clinic.


Pulberea din fructe de macese fara seminte in concentratie mare, are eficacitate dovedita clinic in mentinerea articulatiilor sanatoase si flexibile, iar vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.
Ingredientele active din compozitia pulberei de macese sunt determinate de partea de fruct utilizata. In compozitiile conventionale se folosește intreg fructul (este mai putin costisitor). Macesele continute de LITOMOVE provin din 3 tipuri de maces, cultivate in Chile, deasupra nivelului marii. Altitudinea mare, climatul arid si lipsa fertilizarii determina maturizarea mai lenta a fructelor – macesele sunt mai mici, dar mai rezistente si mai concentrate in ingrediente active.
Te poti inscrie in campanie AICI daca indeplinesti conditiile specificate in regulament. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...