luni, 29 august 2016

Final de campanie SomatDaca nu te-ai aflat printre cei care au testat produsele SOMAT iti "spun" eu ce ai pierdut :-) .
BUZZStore ne-a invitat sa testam produsele Somat, produse destinate masinii automate de spalat vase cu 0% fosfati. 
Sa fiu sincera "0% fosfati" m-a facut curiosa ce potential poate avea acest detergent si daca este asa cum promite. Ce sunt fosfatii? Sunt daunatori noua si mediului? Uite cateva cuvinte despre acestia...
Fosfatii- chimicale utilizate pentru a inlatura mineralele din apa dura pentru a face mai eficienti detergentii si pentru a preveni ca murdaria sa se reaseze pe rufe in timpul unei spalari. O problema majora cu ei este ca, atunci cand sunt eliberati in mediul inconjurator, stimuleaza cresterea anumitor plante marine, ceea ce contribuie la dezechilibrarea ecosistemelor. In anii 1970, guvernul SUA a recunoscut problema poluarii cu compusi ai fosforului – ar putea cauza masive infloriri ale algelor pe caile acvatice, ceea ce dauneaza ecosistemelor prin lipsirea apei si vietii acvatice de extrem de importantul oxigen. Multe state au interzis sau restrictionat din acest motiv utilizarea fosfatilor, si s-ar putea sa vedeti detergenti carora li se face reclama cu “nivel scazut de fosfati” sau “fara fosfati”. Multe marci de detergenti au eliminat in mod admirabil si multumitor fosfatii din formularile lor.(sursa viataverdeviu.ro)

Ce produse Somat am testat?
  • Detergent tablete Somat Gold cu 12 acțiuni este solutia completa si inovativa pentru masina ta. Somat Gold conține funcții pentru creșterea performanței, precum curățarea petelor dificile de ceai, agenți pentru protecția vaselor împotriva coroziunii sau strălucire de otel pentru tacâmuri.
  • Solutia de clătire Somat utilizata impreuna cu detergentul creaza un film protector pe suprafata vaselor, prevenind formarea petelor de apa. In combinație cu apa, creeaza un efect prin care aceasta se scurge neted pe vase, oferind stralucire vaselor, in special celor din sticla.
  • Solutia de curatare Somat pentru masina de spalat vase actioneaza puternic impotriva grasimii si a murdariei depuse de-a lungul ciclurilor de spalare. Utilizata regulat, prelungeste durata de viata a masinii. Se poate folosi si pentru a curata si ingriji garniturile usii masinii de spalat vase. 
  • Somat Deo Pearls (PREFERATUL MEU!) ofera prospetime de durata si neutralizeaza mirosurile neplacute din masina de splat vase (si nu numai..)

Concluzie: 


Am impartit cu familia si prietenii mostre spre testare si am ajuns la o parere comuna, si anume, produsele Somat sunt calitative, mai inofensive cu noi si mediul, pret accesibil si viata prelungita masinii de spalat!!
In cazul in care iti doresti a utiliza produsele Somat le poti achizitiona online din magazinele emag.ro , carrefour-online.ro , cora.ro  (mi-am lasat cometariile si pe aici :) )

 

PS: Daca vrei sa faci parte din echipa de testare in urmatoarele campanii lansate de BUZZStore inscrie-te aici !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...